Kirjoittaja: Juhani Salmi

Covid-19 on rokotetehtailijoiden tahallaan kehittelemä virus – sikäli kuin koko virusta on edes olemassa. Rokotusten tarkoituksena ei yleensäkään ole suojata ihmisiä taudeilta vaan rikastuttaa rokotteen valmistajia. Lisäksi rokotusten avulla aiotaan istuttaa ihmisiin mikrosiru, jotta heitä pystyttäisiin valvomaan ja ohjailemaan. Tulevaisuudessa rokotteita käytetään myös liikaväestön eliminoimiseen.

Kuka on tällaisen kavalan salajuonen takana? Kukapa muukaan kuin Bill Gates, Microsoftin perustaja. Ja mikä saa Gatesin puuhailemaan tämmöisissä hämärähommissa sen sijaan, että hän keskittyisi nauttimaan rajattomasta rikkaudestaan? Silkka pahuus. Varmaan myös ympäristön paine, sillä onhan Gates diippari, osa syvää valtiota – saatanallista vaikuttajapiiriä, johon kuuluvat Gatesin lisäksi muun muassa unkarilaissyntyinen sijoittaja George Soros sekä entiset presidentit Bill Clinton ja Barack Obama puolisoineen.

Rokotusten edistäminen ei ole ainoa synti, joka tällä porukalla on kontollaan. Diipparit tai heidän edeltäjänsä ovat lisäksi syyllistyneet muun muassa WTC-tornien räjäyttämiseen ja erinäisten sotien (esimerkiksi parin maailmansodan) käynnistämiseen. Nykyisin he kaappaavat lapsia ja kuskaavat heitä maanalaisiin luoliin raiskattaviksi ja kidutettaviksi.

Osa diippareista on ehkä itsekin pelkkiä apupoikia ja -tyttöjä. Taustalla vetelee lankoja muutamasta rikkaasta juutalaisesta koostuva salaseura, illuminaatti. Hurjimpien teorioden mukaan illuminaatin jäsenet eivät ole ihmisiä, vaan ihmisiksi naamioituneita avaruusolioita.

Maailmaa hallitsevat siis pahan voimat. Lopullisena tavoitteena on helvetti nimeltään globalismi. Se on jo ihan oven takana. Paholaisen asianajajina toimivat kaikkialla maailmassa vihervasemmistolaiset antifalaiset kulttuurimarxilaiset, joita edustaa USA:ssa Demokraattinen puolue.

Onko mitään tehtävissä maailman pelastamiseksi? Onnneksi on. Jos Donald Trump valitaan toiseksi kaudeksi johtamaan USA:ta, hän vapauttaa tunneleihin teljetyt lapset, tuomitsee petturit kuolemaan ja pysäyttää globalistisen kehityksen. Siinä sivussa hän määrää maailman siirtymään uuteen talousjärjestelmään, johon sisältyy kaikkien velkojen välitön nollaaminen.

Tämmöistä sanomaa julistaa QAnon-niminen järjestöllisesti löyhä mutta aatteellisesti luja ryhmittymä, joka syntyi USA:ssa kolmisen vuotta sitten ja on tämän vuoden kuluessa levinnyt kaikkialle Eurooppaan, myös Suomeen.

Kuulostaako hullujen houreilta? Niin minustakin. Kuitenkin QAnoniin kuuluu ihmisiä, jotka vaikuttavat päällisin puolin terveiltä. Ja kuitenkaan presidentti Trump itse ei ole suostunut irtisanoutumaan tämän höyrypääryhmittymän puheista. Ja kuitenkin ryhmittymän suomalaisilla nettisivuilla puhuu joka viikko niinkin oppinut henkilö kuin ääriputinistina tunnettu dosentti Johan Bäckman.

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?