Toimittaja: Anna-Maria Vainionpää

Sadut ja tarinat saavat mielikuvituksen laukalle. Kirjojen ohella niitä on viihdyttävää lukea myös sosiaalisesta mediasta ja muualta netistä. Ilmaista tarjontaa löytyy pilvin pimein muualtakin kuin kirjastosta.

Satujen kautta aukeaa aavemainen, kutkuttavan uhkaava maailma, joka on tuttua Tähtien sodasta tai James Bondin uroteoista.

On kerrassaan hauskaa vaihtaa viihteelle ja lukea hurjista salaliitoista ja maailman eliitin sekä tiedemaailman vehkeilyistä tavallisia kunniallisia, mutta höynäytettyjä ihmisiä vastaan.

Korona on valtaeliitin juoni, johon ei kuole kukaan. Sen avulla vaan kontrolloidaan ihmisiä. Bill Gates istuttaa koronarokotteessa mikrosirun rokotettaviin. Satanistinen pedofiilirinki hallitsee maailmaa, ja tämän lehden ilmestyessä Donald Trump on jälleen Yhdysvaltojen presidentti.

Kyseiselle Ritari Ässälle onkin tarvetta, sillä hänen maansa on oikeasti Lontoon kaupungin omistama yritys. Haa, vastoin tieteen löyhää väittämää planeettamme ei suinkaan ole pallo, vaan pannukakku.

Onpas hauskoja ja mukaansa tempaavia juonia. Kirjailijoiden taustaorganisaatioon Kirjailijaliittoon mahtaa olla tunkua.

Nyt valppautta! Parhaillaan on käynnissä historiallinen operaatio, jossa kamppaillaan ihmiskunnan todellisuudesta. Valo taistelee pimeyttä vastaan.

Tämän sloganin alla uusheränneitä rohkaistaan heidän henkilökohtaisessa taistelussaan valehtelevaa tiedettä ja yhteiskunnan mätiä perusrakenteita vastaan.

Salaliittoteorioiden kynäilijät ja viihdetaiteilijat kehoittavat heräämään ”todellisuuteen” ja omin silmin ”tutkimaan” aitoa tietoa. Toisin kuin perinteisen tieteen parista luotettava tieto lymyää sosiaalisessa mediassa ja niin sanotun ”oikean” median sivustoilla.

Itse asiassa on turha lähteä omaa napaa kauemmaksi kalaan. Ehdottomasti uskottavin tiedonlähde kun on oma horjumaton kokemus, tai kiveen hakattu ”kun musta tuntuu”. Jos olet eri mieltä, olet väärässä. Nastaa!

Salaliittoteoriat kutistavat maailman hassun hauskaksi mustavalkoiseksi yhden asteen yhtälöksi.

Puren nyt kynsiäni ja jännitän, kuinka Q+ eli herra Trump pelastaa maailman. Q on Q+ :n profeetta, joka antaa vihjeitä Q+:n toiminnasta. James Bond on saanut uuden hahmon. Maailma pelastuu.

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?