Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

REKISTERINPITÄJÄ

Hilla Groupin/Tornionlaakson Kustannus Oy
Y-tunnus 0198165-6

Torniontie 151 A, 95645 YLITORNIO

Rekisteriasioista vastaava henkilö: toimitusjohtaja

REKISTERIN NIMI

Tilaaja- ja ilmoittajarekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Asiakassuhde

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisteriä käytetään tilaaja-asiakkaiden palvelemiseen, ilmoittajien ja mainostajien asiakasyhteydenpitoon sekä markkinointiin.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta Tornionlaakson Kustannus Oy:n ulkopuolelle.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Tilaaja-asiakkaat:

Nimi, osoite, tilatut palvelut, lehtitilaukseen liittyvät tiedot.

Ilmoittaja-asiakkaat:

Yrityksen nimi, osoite, toimiala, yhteyshenkilö, tilattujen palvelujen tiedot.

TIETOLÄHTEET

Tilaaja-asiakkaiden tiedot rekisteriin syntyvät lehtitilauksen yhteydessä sekä sen aikana asiakkaan tekemistä muutoksista. Suoramarkkinointikielto tallennetaan asiakkaan erillisen ilmoituksen perusteella.

Ilmoittaja- ja mainostaja-asiakkaiden tiedot tulevat rekisteriin asiakassuhteen syntyessä asiakkaan itsensä ilmoittamina. Tietoja hankitaan lisäksi yleisistä lähteistä, kuten kuntien yrittäjärekistereistä, julkaisuista ja muista julkisista palveluista.

TIETOJEN LUOVUTUS

Tilaus- ja ilmoittajarekisterin tietoja ei luovuteta yhtiön ulkopuolelle. Yritys voi kieltää omalta osaltaan sähköposti- ja tekstiviestimarkkinoinnin ilmoittamalla siitä rekisterinpitäjälle.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriin on käyttöoikeus Hilla Groupin:n tilaus- ja ilmoitusasioita hoitavilla henkilöillä ja niillä, joiden työtehtävien hoito sitä edellyttää. Heitä sitoo vaitiolovelvollisuus. Tietoja luovutetaan ulkopuolisille vain viranomaisen tai asiakkaan omasta pyynnöstä.

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?