Toimittaja: Kari Kaulanen

LEMPEÄ – Jokivartisten kyläseuran puheenjohtaja Harry Ylisaukko-oja nimesi avauspuheessaan Lempeän entisen koulun takana, Tornionjoen törmällä sijaitsevan alueen Lempeän Suvannon olympiastadioniksi.
Nimitys perustuu siihen, että Pellon yrittäjäyhdistys on joskus järjestänyt alueella leikkimieliset ”olympialaiset”.
Avauspuhe itsessään käynnisti lauantai-iltaiset venetsialaiset. Tapahtuman yhteydessä päättyi myös kesän lohestuskausi. Illan aikana riitti nähtävää ja ennen kaikkea kuultavaa.
Intro-yhtyeen säestämästä live-karaokesta on kesän aikana tullut laulukansan suosikki. Niinpä nytkin laulajia riitti jonoksi asti, kuten levykaraokessakin. Monelle laulaminen elävän orkesterin kanssa on uutta ja jännittävää, mutta Intron kanssa se on turvallista. Jos laulaja tipahtaa kyydistä, ammattilaiset pitävät huolen siitä, että hän pääsen takaisin kartalle.
Tietenkin orkesterin edessä oli myös tanssilava, joten mikrofonin taakse nousseet saattoivat elää hetken vaikka Jari Sillanpäänä, Arja Korisevana tai jonain muuna tanssikansan suosikkina.

Lu koko juttu Meän Tornionlaakson sivulta 2.

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?
Lisätietoja OK - sulje ilmoitus En hyväksy