Toimittaja: Minna Siilasvuo

PEKANPÄÄ – Suurin muutos, mikä Juha Tuoman elämässä on hänen mielestään tapahtunut, on seurausta hänen voitostaan autonäyttelyssä Helsingissä vuonna 2016. Siitä lähti liikkeelle monta asiaa, kokonainen elämäntapa.

– Autoharrastuksen myötä minulle on tullut kokonaan uusi tuttavapiiri samanhenkisistä ihmisistä. Olen pikku pojasta saakka värkännyt autojen kanssa, vaikka se on vähän outo laji. Viimeisten kymmenen vuoden aikana olen saanut valtavasti hyvää palautetta harrastuksestani sekä Suomesta että ulkomailta.

Juhalla on omat Facebook-sivut TRR-Finland, joilla on lähes 8500 seuraajaa ja runsaasti sponsoreita.

– Olen päässyt harrastukseni kautta siihen asemaan, että voin valita sponsorini. Minun sivullani autoalan yritykset saavat näkyvyyttä juuri oikean kohderyhmän silmissä, enkä huoli sinne muita yrityksiä kuin sellaisia, joita itse pidän hyvinä. Minua ei osteta rahalla.

Rajojen koettelemista

Juha ei halua tehdä asioita rutiinilla, vaan hänen mielestään omia rajojaan voi ja pitääkin koetella. Kun hän meni ensimmäistä kertaa autonäyttelyyn, hänen ensimmäinen ajatuksensa oli ”voi per...”.

– Autot olivat toinen toistaan upeampia. Siellä oli kuin taivaassa!

Lue koko juttu Meän Tornionlaakson sivulta 2.

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?
Lisätietoja OK - sulje ilmoitus En hyväksy