Toimittaja: Pirjo Satta

YLITORNIO – Kehitysvammaisten työ- ja päivätoimintakeskus Jokipaju järjestää yksilöllisiä ja monipuolisia aktiviteetteja ja viriketoimintaa erityistä tarpeita ja tukea tarvitseville. Jokipajussa tämä toiminta-ajatus toteutuu hienosti ja siihen osallistujat ovat innokkaana mukana. Olipa kyseessä kokkikerho, valokuvausryhmä, tietokoneryhmä, liikunnallinen ryhmä, luontoryhmä, leivontaryhmä, taideryhmä tai puutyöryhmä.

Näyttely oli esillä kunnantalolla kahden viikon ajan ollen viimeistä päivää viime viikon perjantaina. Käsitöissä oli käytetty luovuutta, kekseliäisyyttä ja tarkkuutta. Esillä oli kortteja, sytykeruusuja, akvarellitauluja, joutsenia, Salomo Hämäläisen graafisia töitä, Antti Sallisen piirustustöitä, puupöllöjä ja muita eläimiä, mosaiikkitöitä, kangaspuilla virkattuja mattoja, kipsikäsiä ja muita mukavia taideteoksia.

Näyttelyssä olleet Erkki Honkuri, Anneli Yrjänheikki ja Vilho Häggman olivat innoissaan tekemistään töistään. Syytä olikin, koska heidän työnsä olivat luovia ja silmiinpistävän komeita. Erkki ja Anneli kertoivat olevansa ahkeria osallistujia ryhmien toiminnassa ja nauttivat kaikesta tekemisestään.

Lue lisää Meän Tornionlaakson sivulta 9.

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?
Lisätietoja OK - sulje ilmoitus En hyväksy