Toimittaja: Timo Kunnari

YLITORNIO – Pitkään odotettu ja kovasti jännitetty kiekkofinaali loppui ennen kuin se alkoikaan, kun Suomen jääkiekkoliitto päätti vain pari päivää ennen finaalisarjan alkua lopettaa kuluvan kauden kilpakiekkotoiminnan kaikilla sarjatasoilla.

Niinpä täyteen buukattu fanibussikin jäi Ylitorniolle odottamaan aikaa parempaa. Kannattajien ohella myös EtPon pelaajat olivat ymmärrettävän pettyneitä odotetusta mutta harmittavasta päätöksestä.

Voittava joukkue

Vaikka sarjan voitto päätettiin jakaa KiSen ja Et-Pon kesken, olisivat pelaajat halunneet ratkaista paremmuuden kaukalossa. Edellisessä jutussa toimittaja kertoi jokivarren joukkueen voittaneen kahdesti oululaisen joukkueen, mutta oikea tilanne oli tietenkin 3–1 pelien osalta Et-Polle.

Harmituksesta huolimatta pelaajat pitivät kauden viimeisen treenin juuri perjantai-iltana ja harjoitusten päätteeksi pitivät asiaankuuluvat voittojuhlat. Pukuhuoneessa yleinen näkemys oli se, että Et-Polla oli voittava joukkue, mikä näkyi peleissä ja hyvässä treenimoraalissa.

Katseet on suunnattu jo ensi kauteen ja tälle keväällä Edustusjoukkue pitää vielä tukijoilleen sekä talkooväelle pienimuotoisen kiitosjuhlan. Kaikkien hartaana toiveena lienee virusepidemian pikainen laantuminen ja normaaliin päiväjärjestykseen palaaminen.

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?