Toimittaja: Kaisu Niska

Edvin Degerlund valmistui pari vuotta sitten kokiksi Koulutus Nordista, ja nyt hän oli rekrytoimassa lisää työväkeä Haaparannan Kaupunginhotellille.

ÖVERTORNEÅ – Koulutus Nordissa järjestettiin viime viikolla rekrytointimessut, joilla eri alojen yritykset ja organisaatiot pääsivät esittäytymään koulutuksen opiskelijoille. Näytteilleasettajina olivat kaikki alueen hoiva-alan yritykset, useita erilaisia rakennus- ja elementtiyrityksiä sekä ravintoloita ja hotelleja. Esittäytymässä oli yli 30 organisaatiota.

Koulutus Nordin johtaja Leif Lahti sekä hallituksen puheenjohtaja Tero Hyttinen avasivat messut kaksikielisesti.

Hyttinen totesi, että koska Koulutus Nordissa on nimenomaan aikuiskoulutusta, ovat nyt järjestetynkaltaiset rekrytointimessut enemmän kuin arvokkaat. Messut antavat koulutuksen opiskelijoille mahdollisuuden tutustua itseään kiinnostavan alan yrityksiin ja luoda kontakteja, jotka auttavat heitä työllistymään valmistumisensa jälkeen.

Myös esittäytyvillä yrityksillä on kullan arvoinen mahdollisuus löytää itselleen sopivia tulevia työntekijöitä messujen aikana.

Lue lisää Meän Tornionlaakson näköislehdestä sivulta 7.

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?