Toimittaja: MInna Siilasvuo

Esa Kassinen, Ella Tikkala, Matti Heikkilä ja Sari Heikkilä valistivat pellolaisia jätehuollon kiemuroista.

PELLO – Pellon valtuustosaliin kokoontui tiistai-iltana vajaan parinkymmenen hengen joukko saamaan tietoa Pellon jätehuoltojärjestelyistä. Moni asia on muuttunut ja aiheuttanut kuntalaisissa hämmennystä sen jälkeen, kun jätteenkuljettaja vaihtui yrityskaupan yhteydessä.

Illan tiedostustilaisuuden tarkoituksena oli selvittää asiakkaille nykyinen tilanne, mutta myös saada jätteenkuljetusyrityksen asiakasrekisteri kuntoon.

Jätteenkuljetuksesta vastaava MHK-Kuljetus Oy on perheyritys, jonka omistavat isä ja poika, Matti ja Mika Heikkilä. Matti Heikkilä esitteli yrityksen toimintaa ja päästi sitten ääneen tyttärensä Sari Heikkilän.

Sari Heikkilä toivoi jätehuollon asiakkailta kahta asiaa: tiedon tyhjennysväleistä ja tarkan osoitteen. Tällä hetkellä pisin mahdollinen tyhjennysväli on kahdeksan viikkoa ja lyhin kaksi viikkoa.

– Kun mahdollisista muutoksista ilmoittaa meille edellisen viikon keskiviikkona, tieto ehtii mukaan kuljettajan ajolistalle.

Lue lisää Meän Tornionlaakson näköislehdestä sivulta 16.

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?