Toimittaja: Minna Siilasvuo

Myllyn Pirtin sohvannurkassa solmittiin merkittäviä sopimuksia, kun Jokivartisten kyläseura ja Pellon Ponnen jalkapallojaosto päättivät tehdä ennätyksen frisbeehiihtoviestin haastekisassa.

NAAMIJOKI – Frisbeehiihtoviesti tulee taas, mutta tällä kertaa entistä ehompana. Viestin järjestävä Jokivartisten kyläseura ry on nimittäin antanut kisalle vaatimattomasti MM-statuksen.

Vaikka tavoite on korkealla, perusasiat ovat ennallaan. Jokivartisten kyläseura hoitaa itse kilpailun järjestelyt ja siihen liittyvän oheismyynnin. Haastekisan järjestää perinteisesti yhteistyökumppani, joka on tänä vuonna Pellon Ponnen jalkapallojaosto.

– Kisat järjestettiin viime keväänä ensimmäistä kertaa Ponnen kentällä, ja sehän oli ihan huikea paikka! Kilpailijat olivat koko ajan yleisön näkyvissä ja frisbeenheittopaikka oli ihan katsomon edessä. Siinä punnittiin kyllä hermojen kestävyys, kun yleisö katsoi silmä tarkkana ja välihuutojakin saattoi tulla, kyläseuran puheenjohtaja Harry Ylisaukko-oja kertoo.

Lue lisää Meän Tornionlaakson näköislehden sivulta 12.

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?