Toimittaja: Minna Siilasvuo

Kanttori Hanna-Maria Koivumaa kiitti sekä yleisöä että kuoroja konsertista. Kirkkokuoro, Revontulet, Emmy-trio, lapsikuoro ja Tiia Huttunen valmistautuvat laulamaan Kuului laulu enkelten.

PELLO – Pellolaiset kuorot kokoontuivat Lucian päivänä Pellon kirkkoon laulamaan yhdessä jouluisia lauluja. Tänä vuonna kutsua olivat kuulleet kirkkokuoron lisäksi lapsikuoro, Revontulet ja Emmy-trio.

Jouluinen tunnelma syntyi jo siitä, että aluksi laulettiin yhdessä virret 13 ja 31 eli Nyt sytytämme kynttilän ja En etsi valtaa, loistoa. Tunnelma vain tiheni, kun lapsikuoron pienet Lucia-neidot astelivat kynttilöineen kirkon käytävää Tiia Huttusen laulaessa Pyhää Luciaa.

Lucia-neidot saivat seurakseen reippaita tonttupoikia ja yleisöä hemmoteltiin Jukka Salmisen lauluilla Pienet kellot soittavat ja Joulu saapuu jokaiselle. Salaisuuskuiskeiden jälkeen lapset lauloivat tarmokkaasti kansansävelmän Riemuitkaa.

Lue lisää Meän Tornionlaakson näköislehdestä sivulta 22.

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?