Toimittaja: Kaisu Niska

Etpon pojat pelaavat Karungin Katajan joukkuetta vastaan.

YLITORNIO – Ylitorniolla pelattiin viime viikonloppuna salibandyn turnaus Lapin mestaruussarjassa. Turnauksen sarjat oli jaettu kahdelle paikkakunnalle siten, että naapurimaan puolella Övertorneålla pelasivat C- ja D-juniorit ja Ylitornion kuntotalolla pelattiin sarjat G, E ja F.

Lapin mestaruussarjassa pelataan kuusi turnausta; kaksi turnausta Rovaniemellä ja yksi Kemijärvellä, Kittilässä, Sodankylässä ja Ylitorniolla. Nyt Ylitorniolla pelattu turnaus oli sarjan toinen.

Turnauksen järjesti Karungin Kataja, jolla oli turnauksessa mukana peräti kahdeksan joukkuetta.

– Lapin mestaruussarja on virallinen sarja ja mukana olevilla täytyy olla pelaajalisenssit maksettuna. Se ei tosin ole mikään hintava, vaan varsin edullinen lisenssi, ja muutenkin tämä on matalan kynnyksen sarja, johon on helppo alkaa mukaan, Karungin Katajan Henry Regina sanoo.

Nyt Ylitorniolla pelatussa turnauksessa oli mukana kaikkiaan 250 pelaajaa ja 30 joukkuetta. Joukkueista 12 pelasi kuitenkin ottelunsa Övertorneån urheiluhallilla.

Ylitorniolta oli turnauksessa mukana jo neljä joukkuetta. Henry Regina pitää pelaajamäärää hyvänä, sillä ylitorniolaiset olivat ensimmäistä kertaa mukana viime vuodenvaihteessa.

– Tuntuu siltä, että olemme saaneet innostettua ylitorniolaiset mukaan ja salibandykärpänen on puraissut täälläkin.

Lue lisää Meän Tornionlaakson näköislehdestä sivulta 25.

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?