Toimittaja: Kaisu Niska

YLITORNIO – Ajokorttilupahakemukset ja muut ajolupiin liittyvät asiat hoituvat tästä lähtien Ylitorniolla LähiTapiolan toimiston suojissa, mutta asiointi tapahtuu toki edelleen Traficomin sopimuskumppanin, Ajovarman henkilöstön kanssa.

Lapin tutkintoesimies Kimmo Arkko sekä A-katsastuksen alue-esimies Hannu Keskitalo olivat maanantaina uudella toimistollaan suorittamassa asennustöitä tietokoneita varten. Kaiken tulee olla tiptop-kunnossa tämän viikon torstaihin mennessä, sillä silloin ovet ovat avoinna asiakkaille.

– Me ollaan käyty Ylitorniolla kerran kuukaudessa aikaisemminkin, silloin vain eri paikassa. Nyt täällä palvelemme aina kuukauden viimeisenä torstaina, Arkko kertoo.

Samalla tavalla kerran kuukaudessa palvellaan asiakkaita monilla muillakin pienillä paikkakunnilla.

– Meiltä haetaan ensin ajokorttilupaa, sitten suoritetaan teoriakoe, jonka voi tehdä täällä, ja ajokoe. Jos ajokortti on vanhentumassa, sen uudistaminen käy myös meidän kauttamme.

Ajanvaraus netissä

Asiakkaat voivat etukäteen varata ajan Ajovarman nettisivuilta www.ajovarma.fi, jossa tiedotetaan myös mahdollisista poikkeusaikatauluista ja muutoksista.

Tänä torstaina toimisto on avoinna, mutta joulukuussa jo ennen joulua 19.12. Tammikuusta lähtien toimisto on avoinna taas kuukauden viimeisenä torstaina.

LähiTapiolan kanssa ajokorttipalveluilla ei ole mitään tekemistä, vaan Ajovarma on pelkästään vuokralaisena LähiTapiolan tiloissa.

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?