Toimittaja: Kaisu Niska

Laura Saloniemi on helpottunut, kun avajaiset ovat vihdoin täydessä vauhdissa.

YLITORNIO – Lauantaina Kallenkurvissa avattu uusi Ravintola Väylä sai avajaisiinsa melkoisen asiakasryntäyksen. Pihan iso parkkipaikka täyttyi autoista, samoin ravintolan pöydät täyttyivät kakkukahveilla tai ruoka-annoksilla herkuttelijoista. Puheensorinan aiheuttama desibelitasokin taisi olla jo melkoinen, mutta korvasuojaimia ei sentään tarvinnut hakea.

Uuden ravintolan yrittäjä Laura Saloniemi rientää edestakaisin keittiön ja pöytien väliä, juttelee ihmisten kanssa ja hymyilee iloisesti. Kehuja ja ihasteluja on ilo ottaa vastaan, ja niitä riittää, sillä avajaisvieraat ovat todella vaikuttuneita kaikesta.

Ravintolan tilat ovat tyylikkäät, väreinä on käytetty mustaa ja kultaa, ja avarat korkeat ikkunat antavat tiloihin valoa.

Kakkubuffetissa on esillä useita herkullisen näköisiä kakkuja, Saloniemen itsensä tekemiä, eivätkä ne ole vain avajaispäivän herkkuja, vaan kakkuja on tarjolla jatkossakin. Kuinkahan ylitorniolaisten vyötärynympärys lähtee kasvamaan? 

Lue lisää Meän Tornionlaakson näköislehdestä sivulta 9.

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?