Toimittaja: Kaisu Niska

Yhteiskuvassa keskellä Vuoden Yrittäjinä palkitut Erkki ja Maarit Lakkapää. Vasemmalta kunnanjohtaja Tapani Melaluoto, Ylitornion Osuuspankin toimitusjohtaja Laura Harju-Autti ja Ylitornion Yrittäjien puheenjohtaja Mirja Heinonen, joiden takana kunnanvaltuuston puheenjohtaja Reeta Laitinen ja kunnanhallituksen puheenjohtaja Markku Kangas. Oikealla yrittäjäyhdistyksen sihteeri Pekka Lovikka.

YLITORNIO – Ylitornion yrittäjäjuhla oli tänä vuonna täynnä huumorinkukkia, laulua ja tanssia, sekä tietenkin juhlavasti palkittuja yrittäjiä. Vuoden 2019 Yrittäjäpalkinnon sai E. Lakkapään Konditoria. Palkinnon vastaanottivat yrittäjät Erkki ja Maarit Lakkapää. Vuoden yrityksestä ja yrittäjäparista on juttu lehdessämme sivulla viisi.

Vuoden 2019 nuoren yrityksen palkinnon saivat BK Weldin rohkeat miehet, Heikki Barsk ja Petri Kauvosaari. Barsk ja Kauvosaari antoivat isot kiitokset Kimmo Juvanille, jonka hallissa he pystyivät kolme vuotta sitten aloittamaan yhteisen yrityksensä.

– Samoin iso kiitos Kraatarin Tonille, joka on ollut apuna kaikessa, ja tietysti myös perheille, kun ovat olleet koko ajan tukena. Tästä meillä on hyvä jatkaa, Heikki Barsk sanoi.

Lue lisää Meän Tornionlaakson sivuilta 8 ja 9.

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?