Toimittaja: Anna-Maria Vainionpää

Uusi yhdistys on syntynyt tukemaan ja koordinoimaan jokivarren matkailua yli kunta- ja maan rajojen. Vasemmalta ylärivi: Carl Andersson, Harry Ylisaukko-oja, Heikki Alatulkkila, Antti-Pekka Palokangas, Kari Järvinen ja Kari Mäki. Alarivissä vasemmalta Iina Askonen, Tuija Kariniemi-Saukkoriipi, Mia Bonn, Mervi Rastas ja Kaisa Koivisto. Kuva: Iina Askonen.

TORNIONLAAKSO – Joukko Tornionlaakson matkailuyrityksiä molemmin puolin jokivartta päätti tehostaa yhteistyötään ja perusti viime viikolla Original Lapland ry:n koordinoimaan alueen matkailu-, kaupan alan ja muun muassa käsityöyrittäjien yhteistyötä.

– Halusimme virittää yhteistyötä yli kunta- ja maan rajojen. Alue on suuri, mutta alalla on toimijoita suhteellisen vähän, Original Lapland ry:n puheenjohtaja Tuija Kariniemi-Saukkoriipi kertoo.

– Olen toiminut alalla kauan, mutta tällaista porukan innostusta ja halua tehdä yhteistyötä en ole nähnyt pitkään aikaan, Valkea Lapland Oy:n toimitusjohtaja Antti-Pekka Palokangas jatkaa.

Lue lisääMeän Tornionlaakson sivulta 3.

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?