Toimittaja: Timo Kunnari

Haihippa on hauska vesileikki.

YLITORNIO – Vesipedot valtasivat Ylitornion uimahallin viime lauantaina, kun liikuntatoimi tempaisi järjestämällä toiminnallisen uintituokion perheille.

Tällekin kaudelle uudistunut ja hienosti aikaa kestänyt kunnan palvelulaitos tuottaa hyvän mielen lisäksi kuntoa ja viihtyvyyttä kaikille kuntalaisille, naapureille ja matkaajillekin. Erityisesti nyt haluttiin esittää Jussi Herttualan mukaan erilaisia mahdollisuuksia uinnin opettelemiseen ja vesileikkeihin.

Muutaman tunnin aikana kävi mukavasti väkeä, vaikka nelirataiseen 25 metriä pitkään altaaseen olisi mahtunut enemmänkin. Uintitaitoiset saivat tulla ilman huoltajaa, mutta mukana oli myös perheen pienimpiä vanhempineen.

Ylitornion uimahallille on hankittu erilaisia laitteita ja liikkumista tukevia välineitä, joiden käytössä henkilökunta auttaa mieluusti. Uinnin lisäksi vesijuoksu on hyvä ja turvallinen tapa kunnon kohottamiseen. Sykettä nostavan harjoittelun päätteeksi voi huoletta pulahtaa poreammeeseen huoltamaan kehoa ja rentoutumaan.

Myös aivan pienille on oma lämmin allas. Lisätietoa liikuntatoimen monipuolisesta tarjonnasta ja tempauksista saa kunnan nettisivuilta ja Facebookista.

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?