Toimittaja: Minna Siilasuo

Kahvi ja kakut tekivät kauppansa Ylitornion Invalidit ry:n kesäpäivässä.

MELLAKOSKI – Ylitornion Invalidit ry:n perinteistä kesäpäivää vietettiin tänäkin vuonna aivan perinteiseen tapaan, mutta uudessa paikassa. Kun Ylitornion seurakunta luopui Törmäsjärven leirikeskuksesta, kesäpäivää päätettiin viettää sen sijaan Mellakosken Ahvennivassa.

– Nyt taitaa olla 30. kerta, kun vietämme yhteistä kesäpäivää. Jäsenistö on niin tottunut siihen, ettei sitä voitu lähteä muuttamaan, Ylitornion Invalidit ry:n puheenjohtaja Anita Häggman kertoo kesäpäivän tohinassa.

Paikalle on kokoontunut runsaat 30 henkeä – suunnilleen saman verran kuin yhdistyksen kahvitilaisuuksissa yleensäkin käy.

– Me olemme aika aktiivista porukkaa! Anita kehaisee.

Sihteeri Esa Antikainen on samoilla linjoilla. Jäseniä on tällä hetkellä 115, mutta jäsenmäärä vaihtelee vuosittain sadan molemmin puolin.

– Kesäpäivien ohjelma on aika rento. Syömme hyvin, eikä puheita tai luentoja pidetä. Arpoja myydään ja ulkona järjestetään kaikenlaista toimintaa. Onkikilpailu, tikanheittoa, puhallustikkaa ja ketjunheittoa.

Lue lisää Meän Tornionlaakson lehdestä sivulta 2.

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?