Toimittaja: Minna Siilasvuo

Antti Kaikkonen, Katri Kulmuni ja Tanja Joona viihtyivät Keskustan Peräpohjolan piirin kesäjuhlassa Niurossa.

YLITORNIO – Viime lauantaina Niuron aurinkoiseen pihapiiriin kokoontui poikkeuksellisen arvokasta väkeä, kun Keskustan Peräpohjolan piiri vietti siellä kesäjuhlaansa ja pohti samalla, kummasta olisi Suomen Keskustan uudeksi puheenjohtajaksi, Katri Kulmunista vai Antti Kaikkosesta.

Peräpohjolan piirin puheenjohtaja Tanja Joona iloitsi avaussanoissaan siitä, että puheenjohtajaehdokkaiden kampanjakierros alkaa juuri Lapista ja Peräpohjolan alueelta.

– Lapin kehitys tukee myös muun Suomen kehitystä. Meidän kasvumme tarjoaa mahdollisuuksia myös etelän yrityksille, ja se koituu koko Suomen hyväksi.

Juhlan juontanut vapaa-aikajohtaja Laura Kantomaa kutsui seuraavaksi yleisön eteen Vilppu Lakkapään, joka kertoi kuulijoille mielenkiintoisia muisteluksia Niuron historiasta.

Kun Anneli ja Esko Kätkä sekä Markus Kangas olivat viihdyttäneet kuulijoita musiikkiesityksellä, oli aika asettaa puheenjohtajaehdokkaat Pekka Pelttarin piinapenkkiin.

Lue lisää Meän Tornionlaakson sivulta 2.

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?