Toimittaja: Minna Siilasvuo

Hattujuhla houkutteli väkeä Kruununnäyttämölle. 

AAVASAKSA – Annikki Kariniemi -viikko päättyi tuttuun tapaan viime sunnuntaina Aavasaksan Kruununnäyttämöllä järjestettyyn Hattujuhlaan, jossa toinen toistaan komeammat hatut tekivät kunniaa Annikki Kariniemen kirjallisille saavutuksille.

Viikon aikana Aavasaksalla kokoontuivat ”Annikin hatun alla” sekä kuvaajat että kirjallisuuden harrastajat. Tiistaina tusinan verran kuvaamisesta kiinnostuneita ihmisiä istahti Keisarinmajassa ihailemaan toistensa töitä tai vain katsomaan ja kuuntelemaan harrastajien aikaansaannoksia. Illan aiheena oli Minun maisemani.

Matti Björnisen vetämässä tilaisuudessa oli harrastajien lisäksi läsnä myös vähintäänkin puoli- tai jopa täysammattilaisia. Suurin osa nähdyistä kuvista oli toinen toistaan upeampia valokuvia, mutta Heidi Rannisto-Jolma ja Marja Tuominen toivat mukaan hieman lisäväriä, Heidi huovutetuilla töillään ja Marja akvarelleillaan.

Tapaaminen innosti kuvaajia siinä määrin, että tapaamisia päätettiin jatkaa. Seuraavan kerran kuvaajat kokoontuvat Marja Tuomisen kutsusta syksyllä, mahdollisesti työpajatyyppiseen tapaamiseen.

Lue lisää Meän Tornionlaakson sivulta 9.

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?