Toimittaja: Minna Siilasvuo

Pellon kylien yhteinen toimielin Meän kylien Pello pyörähti käyntiin Turtolassa.

TURTOLA – Pellon kylien yhteinen toimielin Meän kylien Pello kokoontui viime viikolla ensimmäiseen viralliseen kokoukseensa Turtolan kylätalolle. Puhetta johti Harry Ylisaukko-oja ja sihteerin pestin otti nöyrästi vastaan kunnanjohtaja Eero Ylitalo.

Kyliä oli pyydetty valitsemaan kokoukseen kaksi virallista edustajaa ja yksi varaedustaja. Kuusi vireää kylää oli jo noudattanut toivetta. Orajärveä edustavat Päivi Lantto ja Eeva-Liisa Orajärvi, varalla Sauli Miettunen. Juoksengin valinnat ovat Anne Syväniemi-Kuitunen, Väinö Kukkonen ja varalla Aila Oja.

Lankojärvi-Matinlompoloa edustavat Satu Saukkoriipi ja Niina Rautio, varalla Erkki Torikka. Turtolan edustajat ovat Sari Särkelä ja Sonja Konola, varalla Minna Siilasvuo.

Lempeän osalta valinta tehtiin pikakelauksella. Valituiksi tulivat Petteri Ikonen ja Tuula Ylisaukko-oja, varalle Mika Rinne. Jokivartisten edustus on miesten käsissä: Harry Ylisaukko-ojaa ja Väinö Enbuskaa tuuraa tarvittaessa Jari Pantsar.

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?