Toimittaja: Pasi Romakkaniemi

Marika Teini ja Olli-Markus Taivainen viettivät joulun yhdessä Pellossa.

PELLO – Olli-Markus, ”OMA”, Taivainen oli aikaisempina vuosina tuttu näky Pellon laduilla ja lenkkipoluilla. Nuorempana mies yhdessä velipoikansa Juho-Matin kanssa häkellytti hurjalla menollaan monet kuntoilijat. Eikä ihmekään. Riittihän nuorukaisen vauhti lukuisia kertoja hiihtosuunnistuksessa jopa MM-kisojen palkintopallille asti.

Kymmenkunta vuotta sitten pellolaiset saivat uuden puheenaiheen: Olli-Markuksen lenkkikaverina kiitää vaalea, hoikka tyttö, jonka kunto riittää maailmanmestarin vauhtiin. Viimeistään kuvat Facebookissa sen todistivat: Pakkasilla Rohki-hallissa hurjia sprinttejä vetävä tyttö on Marika Teini, huippusuunnistaja hänkin ja tällä hetkellä eittämättä Suomen naissuunnistuksen ykkösnimi.

Mielellään pellolaiset omivatkin Marikan nimekkääseen urheilijajoukkoonsa, vaikka naisen työpaikka on Helsingissä ja hän edustaa tällä hetkellä norjalaista Halden SK:ta. Menneen joulun pariskunta vietti kuitenkin Pellossa.

– Olemme olleet pari muutakin joulua Olli-Markuksen kotona ja nyt vietämme täällä ruhtinaallisesti yli viikon ajan. Tulin vasta Norjasta ja seuraavaksi matkustan Etelä-Afrikkaan korkean paikan leirille, joten lomalla on ihanaa olla vain yhdessä paikassa matkustamatta yhtään mihinkään! Marika kertoo.

Lue lisää Meän Tornionlaakson näköislehden siulta 10.

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?