Toimittaja: MInna Siilasvuo

Koivumaan sisarukset saivat esitykseensä kannustusta opettajalta ja lisätukea nallelta.

PELLO – Lapin musiikkiopiston joulukonsertti kokosi Pellossa yhteen musiikista monipuolisesti kiinnostuneita lapsia ja nuoria. Musiikkiopistossa Natalia Rybinan johdolla opiskelevat pianistit pääsivät esittelemään myös Meän Opiston ja Noemi Lehkosen suojissa harjoitettuja laulutaitojaan.

Aluksi esiintyivät kaikkein pienimmät muusikonalut. Aino Koivumaa soitti laulut Maijalla oli karitsa ja Pääskyn pesä, mutta sai sitten seurakseen velipojat Aatos ja Armas Koivumaan. Kolmikko soitti yleisölle iloisen Kissanpolkan.

Aatos soitti vielä mukavan sovituksen tutusta kappaleesta Satu meni saunaan ja Armas ilahdutti yleisöä Kengurumusiikilla.

Edit Harilan soittokappaleet olivat L. Kilpiön Kulkurin taival ja W. Sefven Tonttujen jouluyö, joiden jälkeen hän jatkoi Emmi Pantsarin ja Roman Guevara-Mäen kanssa kuusikätisesti 1600-luvulla sävelletyllä Soittajien juhlakulkueella.

Roman oli sovittanut itselleen soitettavaksi R. Djavadin Kappaleen Game of Thrones, ja Emmi soitti M. Schmitzin iloisen Mickey Mousen.

Lue lisää Meän Tornionlaakson sivulta 15.

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?