Toimittaja: Kaisu Niska

Sivistystoimenjohtaja Petri Pasanen ja vs.vapaa-aikajohtaja Laura Huhta ovat iloisia siitä, että uimahalli on saatu jälleen käyttöön.

YLITORNIO – Ylitornion uimahalli avattiin asiakkaille viime tiistaina. Heti yhdeltä, kun ovet avautuivat, oli hallille tulossa asiakkaita, mikä kertoo hyvin uimahallin suosiosta. Uimahallissa aloitettiin remontti kesäkuun alussa.

Tiistaina käytössä oli vasta iso allas. Lasten allas ja poreamme eivät olleet vielä toiminnassa.

Tekninen johtaja Jarmo Jaako kertoo, että nyt tehdystä remontista asiakkaille näkyy oikeastaan vain kaakelointi sekä pienet korjaukset.

– Ison altaan kivirakenteiset starttijakkarat ovat poissa, ja rosteriputket on poistettu yleisen turvallisuuden takia altaan reunoilta. Putkien tilalla on niin sanottu sormikuru reunassa.

– Allasosastolle on tehty myös pelastus- eli huolto-ovi pihan puolelle. Siitä esimerkiksi ambulanssin henkilökunta pääsee tarvittaessa nopeasti vaikka paarien kanssa sisälle pelastustoimiin. Valaisimet on uusittu ja niiden paikkoja on siirretty siten, että tarvittaessa niihinkin pääsee nyt helpommin. Ei tarvitse enää olla mikään Katto-Kassinen.

Lue lisää Meän Tornionlaakson sivulta 14.

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?