Toimittaja: Minna Siilasvuo

Markku ja Seppo Rautio pokkasivat Veljekset Rautio Oy:lle myönnetyn Pellon Vuoden yrittäjä -palkinnon.

PELLO – Pellon Yrittäjät ry vietti viime lauantaina Grannissa jokavuotista yrittäjäjuhlaa, jossa palkitaan, kannustetaan ja juhlitaan paikallisia yrittäjiä. Lisäksi julkistetaan perinteiseen tapaan Vuoden pellolainen, joka saa rintaansa komean pinssin ja seinälleen kunniakirjan.

Tilaisuuteen oli ilmoittautunut noin sata henkeä, joten vieraat vastaanottaneilla puheenjohtaja Päivi Heikkalalla ja sihteeri Asta Keräsellä riitti käteltäviä. Kun vieraat olivat löytäneet paikkansa, toivotti puheenjohtaja juhlaväen tervetulleeksi.

– Tänä iltana myönnettävä yrittäjäpalkinto on 40. yhdistyksen historiassa. Ainoastaan 13 vuosien saatossa palkituista yrityksistä on lopetettu, myyty tai yrityksessä on tehty sukupolvenvaihdos. Se on aivan uskomaton luku, joka kertoo hyvin yrittäjien sitkeydestä ja periksiantamattomuudesta.

Päivi Heikkala totesi, että kuluvan vuoden aikana Pellossa on aloittanut myös puolenkymmentä uutta yritystä, ja nuoret yrittäjät ovat lähes laidasta lukien mukana tilaisuudessa.

Lue lisää Meän Tornionlaakson sivulta 12.

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?