Toimittaja: Kaisu Niska

Instakoulutuksessa ollaan ihan luvan kanssa somessa. Liisa Koivisto ohjaa Pekka Lovikkaa, Eija Jääskö seuraa, ja edessä Jenni Koivupalo kokeilee juuri ottamansa kuvan lataamista insta-tilille.

YLITORNIO – Sosiaalinen media on tämän päivän sana myös yrittämisessä. Yrittäjälle ehkä eniten hyötykäyttöä ja mahdollisuuksia tuova sosiaalinen yhteisö on Instagram, jota monesti pidetään vain nuorison sometuspaikkana kivoine kuvineen ja videoineen. Mitä yrittäjä saa irti Instagramista?

Siihen kysymykseen oli Ylitorniolla vastaamassa Liisa Koivisto, joka kertoi olevansa pakopeli-yrittäjä, ohjelmistoyrittäjä sekä entinen Lapin ammattikorkeakoulun tietojenkäsittelyn opettaja.

Mukana koulutuksessa oli kymmenkunta ylitorniolaista yrittäjää, joilta Koivisto alkuun kysyi, seuraavatko yrittäjät toistensa Instagram-tilejä. Kysymys sai aikaan naurahtelua; monella oli oma henkilökohtainen Instagram-tili, mutta yrityksen tili oli alkutekijöissään eikä toistenkaan tilejä seurattu.

Koulutukseen osallistuivat Kannalan Huviloista Tiina Kannala ja Aleksi Kannala, Lovikka Ky:stä Pekka Lovikka, Lisbet Muodista Katja Jaako sekä Jenni Koivupalo, Riekkola Infra Oy:stä Ismo Riekkola ja LumoAavasta Eija Jääskö.

Lue lisää Meän Tornionlaakson sivulta 8.

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?