Toimittaja: Kaisu Niska

Erkki Honkurin maalaus on nimeltään Syksy.

YLITORNIO – Jokipajun työ- ja päivätoimintakeskuksessa on avattu taidenäyttely, joka on esillä aina marraskuun loppuun saakka. Näyttely on pystytetty toimintakeskuksen aulatilaan ja se sisältää sekä valokuvia että maalattuja tauluja.

Yhdelle seinälle on koottuna kaikki jokipajulaisten tekemän kalenterin kuvien maalaukset sekä valokuvat, joista maalaukset on tehty.

Ohjaaja Arja Antti kertoo, että valokuvausryhmä on ensin valokuvannut maisemia ja asioita, ja valokuvista on sitten valittu kuvat, joista taideryhmän taiteilijat ovat halunneet maalata taulun. Tauluista tuli todella hienoja ja näyttäviä, ja niistä päätettiin tehdä myös seinäkalenteri.

– Kalenteri on myynnissä meillä, sitä ei ole muualla. Jokaisesta kalenterista menee viisi euroa meidän asiakkaiden virkistystoimintaan, Arja Antti kertoo.

Näyttelyn esittelypöydällä on myös valokuvausryhmän valokuvista koostettu kirja, ”Hauskat jutut” sekä tietokoneryhmäläisten kirjoittamia tarinoita.

Lue lisää Meän Tornionlaakson sivulta 9.

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?