Toimittaja: Kaisu Niska

Tyhjästä pussista ilmestyi ensimmäinen pikkuauto Jerryn pitelemälle tarjottimelle.

YLITORNIO – Lasten lauantai alkoi poniratsastuksella Lahja & Löytökirppiksen vieressä. Eija Kurkisen kiltti musta poni käveli kärsivällisesti monta monituista kertaa pienen mutkan, ja täytti samalla lukuisien pienten tyttöjen ja poikien toiveet.

Kun oli ratsastettu, siirryttiin sisätiloihin kunnantalolle, jossa oli tarjolla kaikenlaista hauskaa askartelua ja tekemistä. Voi tehdä vaikka taikasauvan itselle ja ystävälle, voi taitella paperista japanilaiseen tyyliin origameja, voi kokeilla tarkkuusammuntaa sähköisellä aseella, kävellä ja temppuilla temppuradalla, pelata lautapelejä, piirtää, lukea, pistellä neulomalla kuvakortteja, kokeilla taikatemppuja ja teettää itselle vaikkapa maalatun kuvan kasvoihin tai kämmenselkään.

Touhun välissä – jos tuli jano tai makeannälkä – voi käydä juomassa mehut keksin tai pullan kera. Kahviakin oli tarjolla.

Pari tuntia kului nopeasti ja väkimäärä kunnantalolla lisääntyi koko ajan. Kello kolmea lähestyttäessä talossa oli täysi tungos kaikkialla, ja onneksi salin ovet lopulta avattiin ja ihmiset pääsivät odottamaan päivän huippuhetkeä, taikuri Simo Aaltoa.

Auditorion penkit täyttyivät, lisätuoleja haettiin muualta talosta ja lisäksi osa yleisöstä asettui istumaan lattialle.

Lue lisää Meän Tornionlaakson sivulta 8.

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?