Toimittaja: Kaisu Niska

Kaikki huomionosoituksin palkitut yhteiskuvassa.

YLITORNIO – Ylitornion Seniorit ry:n 30-vuotisjuhla Karemajoilla alkoi mukavan lupsakkaasti, kun juontajana toiminut Juhani Juvonen kertoi, keitä tilaisuudessa oli paikalla.

– Mitähän meitä täällä nyt on, lähethäänpä vähän kattomhaan. Jääskeläisen Leena, tuola Nivanperässä, liiton asioitten kanssa värkkää. Rauski tuola Tolpinvaarassa meän porukkaa johtaa ja hyvin meät ajan tasala pittää. Esa-poika Hyllykylässä sihteerinä pännää pyörittää. Aila Niuronrannassa meän pennit sukanvartheen kerrää…

Näin hän esitteli hauskasti monta yhdistyksen toimihenkilöä ja sen jälkeen hän antoi vuoron yhdistyksen nykyiselle puheenjohtajalle, Rauskille eli Rauno Kuituselle.

Puheenjohtaja kertoi seniorijärjestön toimintaa koskevan kyselyn tuloksista. Tärkeimmäksi asiaksi oli noussut mukava yhdessäolo ja heti seuraavana yhdistyksen hyvä ilmapiiri. 38 prosenttia jäsenistä oli erittäin tyytyväisiä järjestön toimintaan ja melko tyytyväisiä oli 50 prosenttia.

Lue lisää Meän Tornionlaakson sivuilta 8 ja 9.

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?