Toimittaja: Minna Siilasvuo

Tarja Ylitalon taidenäyttely Savella ja siveltimellä avattiin juhlallisesti. Tarja leikkasi silkkinauhan apunaan Heidi Rannisto-Jolma ja Hannele Korkeaniemi.

PELLO – Pellon kirjastossa vietettiin tiistai-iltana hieman tavallista juhlavampia taidenäyttelyn avajaisia, kun Tarja Ylitalo rohkaistui tuomaan esiin kättensä töitä. Myös musiikki oli mukana avajaisissa, joskin tällä kertaa sivuosassa, sillä Noemi Lehkonen soitti pianolla vain hempeää taustamusiikkia.

Tarja itse, Pellon kuvataideseuran puheenjohtaja Heidi Rannisto-Jolma ja kirjastovirkailija Hannele Korkeaniemi saksivat juhlallisesti poikki sinisen silkkinauhan näyttelytilan oviaukolta ja päästivät vierasjoukon ihailemaan Tarjan töitä.

– Olen halunnut kokeilla erilaisia tekniikoita ja etsiä sitä omaa. Ylivertaista tekniikkaa ei ole vielä löytynyt, mutta paperimassa on tällä hetkellä mieluisin materiaali. Kun innostun jostakin, painan sata laudassa, kunnes löytyy jokin uusi innostaja, Tarja kertoi.

Esillä olevat työt osasivat yllättää: vahvoja akvarelleja, herkkää keramiikkaa, välittömästi tunnistettava muotokuvapiirros. Tarja Ylitalolla riittää lahjoja moneen suuntaan!

Avajaiset osuivat sopivasti Helene Schjerfbeckin syntymäpäivänä vietettävälle kuvataiteen päivälle – vai liekö kyse ollut lopultakaan sattumasta...

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?