Toimittaja: Minna Siilasvuo

SAMMALVAARA – Viime perjantaina vietettiin komeasti lajissaan ensimmäisiä Oranki Konkarit -taidenäyttelyn avajaisia Aitamännikön entisellä koululla, nykyisessä Willa Korvassa.

– Oranki Art järjestetään tänä kesänä 18. kertaa ja Willa Korvakin on ollut olemassa vuoden. Olemme puhuneet pitkään Orangin taiteilijoiden kanssa, että olisi mukava järjestää joskus myös yhteinen sisänäyttely. Nyt se oli mahdollista, Willa Korvan omistaja, kuvanveistäjä Essi Korva kertoo.

Näyttelyyn oli valittu kaikkiaan 68 teosta kolmeltatoista taiteilijalta. Esillä on monipuolinen kattaus taidetta herkistä akvarelleista jämeriin teräs- ja pronssiveistoksiin – ja mitä kaikkea siihen välille mahtuukaan! Kaikki mukana olevat taiteilijat ovat pitkäaikaisia Orangin konkareita.

– On tämän näyttelyn pystyttäminen ollut melkoinen ponnistus. Olemme talkoilleet täällä viikon, siivonneet ja ripustaneet. Töitten numerointi on vieläkin kesken…

Lue lisää Meän Tornionlaakson sivulta 11.

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?