Toimittaja: Minna Siilasvuo

Peter Juntti, Eivor Olofsson, Allan Lehto, Maritta Mattsson-Barsk ja Tommy Innala päättivät stipendien jakamisesta. KG Aasa osallistui päätöksen tekoon etätyönä.

RITAVALKEA – Tornionlaaksoon ropisee pian stipendejä, sillä Britta ja Allan Lehdon stipendirahasto sekä Allanova-säätiö tekivät viime perjantaina päätökset jaettavien stipendin määristä ja saajista.

Allanovan edustaja Tommy Innala kertoi, että Allanova-säätiö päätti jakaa kaksi 50 000 Ruotsin kruunun arvoista stipendiä. Övertorneån kunnanjohtaja Peter Juntti sai ilon kertoa, kenelle meni ensimmäinen niistä.

– Toisen stipendin saa Alf Anderssonin Tomteland Juhonpietissä. Tänä vuonna sinne tulee 14 lentokonetta ja 2600 ihmistä suoraan Englannista. Jos muistan oikein, koko Tomteland-hanke on käynnissä vain joulukuun ajan. Stipendi myönnetään markkinointiin.

Tommy Innala paljasti toisen stipendinsaajan, joka on täräntöläinen John Blåhed.

– Kesällä tulee semmoinen elokuva kuin Turpa kiini, minun haters. Elokuva kertoo Tornionlaaksosta ja sen kuvaukset tehdään tämän kesän aikana Tornionlaaksossa ja Pajalan ympäristössä.

Molempien hankkeitten uskotaan nostavan Tornionlaakson brändiä.

Lue lisää meän Tornionlaakson sivulta 6.

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?