Toimittaja: Johanna Muotkavaara

Antti Aska, Ville Niemelä, Joonas Välimaa, Jouko Seikkula ja Markku Seikkula muodostavat Saneerauspalvelu Välimaan tehokkaan työporukan.

PELLO – Pellon nuoreksi yrittäjäksi palkittiin kirvesmies Joonas Välimaa. Välimaa oli ilahtunut palkinnostaan, ja on kiitollinen, että hänen yrityksensä työtä arvostetaan.

Välimaan yritys Saneerauspalvelu Välimaa työllistää hänen itsensä lisäksi neljä muuta rakennusalan taitajaa. Yrityksen palveluihin kuuluvat uudisrakentaminen, vesivahinkojen korjaus ja saneeraukset.

– Kirvesmies oli nimikkeeni, kun valmistuin koulusta vuonna 2006, mutta nykyään kouluista taitaa valmistua talonrakentajia. Valmistumisen jälkeen en ole muita töitä tehnytkään, Välimaa kertoo.

Välimaan toiminta-alue kattaa Tornionlaakson, ennen koronaa myös Ruotsin puolella.

– Pariin vuoteen emme ole työskennelleet Ruotsissa koronan vuoksi.

Yritys rakentaa ja saneeraa taloja yksityisille ja yrityksille, ja tekee kohteita myös aliurakointina. Julkisista rakennuksista Välimaan mieleen on jäänyt Sveriges Radion remontti Pajalassa.

– Parasta työssä on, kun saa kohteen valmiiksi, ja asiakas on tyytyväinen. Siitä on mukava jatkaa aina seuraavan kohteen pariin. 

Lue lisää Meän Tornionlaakson sivulta 10

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?