Toimittaja: Kari Kauppinen

TORNIONLAAKSO – Meän Tornionlaakso kertoi aiemmin Joulun lapsi –keräyksestä ja sen valmisteluista Pellossa ja Ylitorniolla. Pellolaiset ovat todellakin puurtaneet keräyksen merkeissä. Joulupakettimäärä lähentelee kolmeasataa. Ne odottavat ”lähtökäskyä” joululapsen työpajassa.

Huomenna perjantaina 12. marraskuuta kello 17–18 vietetään tuntinen pitkän urakan kiitosjuhlana Pappilantiellä Pellonhovin nurkalla. Lämmin glögi ja tuore nisu ovat pieni, mutta sitäkin merkittävämpi kiitos erilaisista lahjoista ja palveluista.

Aiemmin Pellonhovin tiloissa järjestettiin myyjäiset, kirpputori sekä arvonnat. Tämän viikon aikana on hankittu vielä tarvikkeita paketteihin, jotka ovat lähtövalmiina Lapin keräilykeskuksen kautta Helsinkiin. Patmossäätiö tarkistaa lahjapaketit ja liittää mukaan Joulun Lapsen -lehtisen. Sitten ne lähtevät kohdemaihin, joista varsinkin Romania on ollut toistuvasti mukana.

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?