Toimittaja: Kari Kauppinen

Laulupörröartistit valmistaumusssa sunnuntain päätöskonserttiin. Elisa Syväjärvi tekee puhallusharjoituksia, Hannele Karjalainen laittaa punaa ja Anja Tervahauta keskittyy ihan istumalla.

PELLO – Laulupörröt-tapahtuma oli menestys. Ehkei Pelloa ihan sekaisin laulettu, mikä oli järjestäjien slogan, mutta yritys oli kova. Tosin järjestäjät ja artistit olivat tyytyväisiä. Väkeä vain olisi voinut olla tilaisuuksissa enemmänkin. Esitykset olivat niin hyviä, että olisivat todellakin ansainneet vielä laajemman kuulijakunnan.

Ehkä tulevaisuudessa, jos tapahtuma saa jatkoa ja sitä sopii toivoa, myös suuremmat massat lähtevät kuuntelemaan erittäin hyvin laulavien harrastajien esityksiä.

– Jatkosta ei vielä nyt puhuta. Varmaa on, että jotain musiikkiin liittyvää tulee. Mutta millä konseptilla; sitä tuumataan hetken päästä, tapahtuman ideoinut Harry Ylisaukko-oja sanoo.

Sunnuntain päätöskonsertissa ainakin laulajat olivat kovin otettuja ja useampaa nessua olisi tarvittu, kun viikonloppu oli ohi.

Lauantaina esiintyjät kiersivät Pellon eri yrityksissä. Seolla Hannele Karjalainen laittoi haitarinsa soimaan ja kajautti Jätkän oman kullan. Tästä on katsottavissa video Meän Tornionlaakson näköislehdessä.

Lauantaina oli konsertti myös Fredens kyrkassa, Ruotsin Pellossa. Lisäksi lauantaina artistit esiintyivät osin verkkoon striimatussa konsertissa Vihreällä Pysäkillä. Perjantai- ja lauantai-iltana oli karaokea Pellonhovissa ja vielä lauantaina tanssit, joissa pörröartistit olivat solisteina.

Vain tanssien yleisömäärä jäi heikoksi. Muutoin eri tilaisuuksissa oli väkeä kolmenkymmenen molemmin puolin.

Lue lisää Meän Tornionlaakson sivulta 21.

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?