Toimittaja: Kari Kauppinen

1. Voittajakuvan otti Kimmo Kallio Miekojärveltä. Kuvassa tiivistyy hetki, joka voi olla yksi ihmiselämän komeimmista. On ilta ja kauniin luonnon ympärillä vedetään verkot vesiltä. Kohta on levon hetki, hyvä mieli päivästä ja päästään kenties saunaan sekä vaihdetaan kuulumisia, kuten rouvat ovat jo aloittaneet.

Syyskuvakisan voittajat on valittu. Meän Tornionlaakso järjesti kuvakilpailun, jossa tarkoitus oli ohjeiden mukaan ottaa syyskuvia Pellosta ja Ylitorniolta.

Voittajakuvan otti Kimmo Kallio Miekojärveltä. Kuvassa yhdistyy luonto ja ihminen, työ ja harrastus, tavallaan koko ihmiselämän kirjo yhteen hetkeen.

Kakkoseksi kuvakilpailussa sijoittui Mirva Smeds, joka on ottanut kuvan Miekojärvestä. Tämän maalauksellisen otoksen nimeksi sopisi ”Kuin meri”.

Kolmonen on Väylä-kuva. Sen otti Tanja Lauri-Oja. 

Kolmen parhaan joukkoon valitut kuvat ovat numeroituna tällä keskiaukeamalla.

Paperilehdessä julkaistuja kuvia sekä myös julkaisemattomia kuvia julkaistaan lehden Facebook-seinällä.

Kuvien arvioinnin teki Meän Tornionlaakson toimitus.

Osa kuvista ei mukana kilpailussa

Osa lähetetyistä kuvista oli talvelta ja osa Ruotsista, joten ne eivät kuvien komeudesta huolimatta olleet tässä kilpailussa mukana.

Muutoinkin oli ajatus ottaa kuva tältä syksyltä, mutta siinä hieman joustettiin tämän vuoden kesään päin, jotta myös vain kesää Tornionlaaksossa viettäneet pääsivät osallistumaan aiemmin otetuilla kuvillaan.

Herkuttelupaketit jakoon

Palkinnoksi kolme parhaaksi valittua saavat herkuttelupaketit. Voittajiin on oltu yhteydessä.

Lisää kuvia Meän Tornionlaakson sivuilla 8 ja 9 sekä lehden Facebookissa.

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?