Toimittaja: Kari Kauppinen

YLITORNIO – Ylitornion yhteiskoulun lukion viime lukukauden vanhat pääsivät vihdoin tanssilattialle viime viikolla. Helmikuiset tanssit olivat siirtyneet koronapandemian takia elokuulle.

Nyt abiturienttivuotensa aloittaneet juhlivat kaikkia suuria juhlia saman lukuvuoden aikana. On vanhojentanssit, abikonvat, penkkarit ja ylioppilasjuhlat.

Opiskelijat tanssivat päiväaikaan koululla muiden opiskelijoiden ja henkilökunnan läsnä ollessa. Paikalla oli myös päiväkotilapsia. Illalla vuorossa olivat tanssit perheenjäsenille ja muille läheisille Kuntotalolla.

Illan tanssit ja muu ohjelma kestivät tunnin ja vartin. Tilaisuus oli hyvin käsikirjoitettu ja hauska. Tanssien lomassa oli viihteellistä huumoripitoista ohjelmaa, josta saa olla ylpeä.

Illan kruunasivat perinteiset tanssit, joissa isät tanssivat tyttäriensä ja äidit poikiensa kanssa. Muutkin pääsivät toki halutessaan tanssittamaan vanhoja.

Kuntotalolla oli runsaasti yleisöä seuraamassa tansseja. Koronaturvallisuudesta huolehdittiin hyvin muun muassa maskien muodossa.

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?