Toimittaja: Minna Siilasvuo

Pello CrossFit Teamin ensimmäisessä harjoituksessa oli mukana melkoinen määrä kiinnostuneita, mutta seuraavalla kerralla väkimäärä kasvoi entisestään. Kuva: Ninja Pekkala.

PELLO – Pellossa käynnistettiin toukokuun aikana uusi liikuntaharrastus, crossfit. Asialla ovat uudet pellolaiset, Tornionlaakson Sähkö Oy:n käyttöpäällikkö Mika Huttu, seurakuntapastori Katja Saarikoski sekä tuleva eräopas ja palokuntalainen Aleksi Taipale.

– Totesimme, että täältä puuttuu yhteisliikuntamahdollisuuksia. Crossfit’in toimintaidea on yhdessä liikkuminen ja toisten kannustaminen liikkumaan, idean isä Mika Huttu toteaa.

Pello CrossFit Teamin harjoituksia ohjaavan voimakolmikon yhdistävä tekijä on vuosien – jopa kymmenien vuosien – liikuntatausta: aktiivista liikkumista, kilpaurheilua, liikkumista luonnossa, vaeltamista…

– Crossfit on koordinaatiota ylläpitävä laji, josta on hyötyä muissakin liikuntaharrastuksissa. Kannustamme kaikkia mukaan kokeilemaan!

Lue lisää Meän Tornionlaakson sivulta 16.

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?