Toimittaja: Minna Siilasvuo

Marko Suomalainen, Hanna-Mari Romakkaniemi, Pentti Lakkala ja myöhemmin myös Jouni Satta uhmasivat tuulta ja tuiskua ja tapasivat äänestäjiä Pellon torilla.

PELLO – Ilmojen haltija ei hellinyt Pellon perussuomalaisia, jotka käynnistivät virallisesti vaalityönsä viime lauantaina Pellon torilla. Tuuli oli vähällä viedä teltan jo pystytysvaiheessa, ja lunta satoi vaakatasossa kun ehdokkaat taistelivat suojansa pystyyn.

Periksi ei kuitenkaan annettu, ja mahdollisille äänestäjille tarjottiin tuulessa ja tuiskussa perinteiseen tyyliin kahvia, makkaraa ja poliittisia lääkkeitä kunnan tilan kohentamiseen, kuten vaalien alla kuuluukin.

– Pello alkaa kohta voimistua, kun saadaan kaikki touhuamaan, perussuomalaisten ainoa tämänhetkinen valtuutettu Pentti Lakkala vakuutti.

Pellon perussuomalaisilla on nyt enemmän ehdokkaita kuin neljän vuoden takaisissa vaaleissa, ja ehdokkaiden laatu on kuulemma kova. Mukana on myös kolme naista.

Lue lisää meän Tornionlaakson sivulta 11.

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?