Toimittaja: Minna Siilasvuo

Vanhusten päivätoiminnan uusissa tiloissa voidaan harrastaa vaikka tuolijumppaa. Vuorossa souturetki, jonka määränpää on tuntematon.

YLITORNIO – Ylitorniolla vietettiin viime viikolla vanhustenviikon päätteeksi päivätoiminnan avajaisia. Vanhusten päivätoiminnan uudet tilat ovat entisissä Jokipajun tiloissa kotihoitokeskuksen yhteydessä. Samassa rakennuksessa sijaitsevat kotipalvelun, kotisairaanhoidon ja muistihoitajan tilat.

Syyskuun alussa päivätoiminnan ohjaajana aloittanut Mari Honkuri toteaa, että siinä vaiheessa kaikki tuntui vielä helpommalta.

– Nyt tulee koko ajan uusia koronarajoituksia, ja moni asia on vielä auki. On vielä mietittävänä, miten toimitaan, jos rajoituksia tulee lisää.

Se on ainakin selvää, että vanhusten päivätoiminnalle on tarvetta. Vanhustenviikon kierrokset järvikylissä osoittivat, että yhteisiä kokoontumisia kaivataan. Ihan kaikkea ei voi tehdä etänä.

Lue lisää Meän Tornionlaakson näköislehdestä sivulta 3.

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?