Toimittaja: Kaisu Niska

Marena, Ari ja Eija Jääskö ovat valmiita vastaanottamaan matkailijoita Aava Sky Villageen.

AAVASAKSA – Aavasaksalla vuosikymmeniä olleesta Aavasaksan Lomakylästä on muodostunut uusi matkailumajoituspaikka nimeltä Aava Sky Village. Sen ovat perustaneet Eija, Ari, Noora ja Marena Jääskö, jotka ostivat lomakylän vajaa vuosi sitten. 

Lomakylän ostamista ei suunniteltu aikaisemmin, mutta kun Mikko Kinnunen soitti ja tiedusteli, olisiko heillä kiinnostusta paikan ostamiseen, Eija ei kauaa miettinyt.

– Vastasin hänelle melkein samantien, että kiinnostusta on. Tietenkin sitä piti sitten harkita ja suunnitella vähän tarkemmin ennen päätöksen tekemistä.

Eija ja Ari keskustelivat myös tyttäriensä, Marenan ja Nooran kanssa, ja tytöt innostuivat olemaan mukana hankkeessa. Marena ottaa vetovastuun Aava Sky Villagen toiminnasta. 

Yritys on saanut hankerahoitusta Outokaira tuottamhan ry:ltä ja henkistä tukea ja neuvontaa Ylitornion yrityspalvelun yritysneuvoja Toni Kraatarilta. 

– Ilman näitä tahoja hanke ja yritystoiminta eivät olisi toteutuneet, Eija ja Ari kiittävät.

Lue lisää Meän Tornionlaakson sivulta 10.

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?