Toimittaja: Kaisu Niska

Aava-peikko kävi kyselemässä pieniä katsojia mukaansa lavalle Peikkovesteissä.

AAVASAKSA – Tummia pilviä liikkui uhkaavasti Aavasaksan vaaran yllä, mutta Aava-peikko onnistui puhaltamaan ne vähäksi aikaa pois. Niinpä peikot ja keijut saivat viettää peikkovestinsä Saara Rankisen ja Julius Rantalan musisoinnin tahdissa kastumatta.

Aivan vestien loppupuolella pilvet kasaantuivat kuitenkin taas ja tällä kertaa ylhäältä alkoi tipahdella raskaita vesipisaroita. Aava-peikon johdolla pienet peikot ja keijut jaksoivat kuitenkin tanssia ja pomppia lavalla katoksen alla juhlan loppuun asti.

Osa yleisöstä siirtyi paviljongin terassille sateelta suojaan, osa kaivoi esille sateenvarjon ja istui sen alla kruununnäyttämön katsomossa.

– Mukavaa, että saimme pidettyä peikkobileet näinkin hyvässä säässä, ja että pieniä peikkoja ja keijuja tuli paikalle lopulta ihan hyvin, Aava-peikko iloitsi juhlan jälkeen Virpi Peitson äänellä.

Vestien alussa vaikutti nimittäin siltä, että uhkaileva ukkonen oli onnistunut pelottamaan pienet peikot ja keijut vanhempineen. Taisi kuitenkin peikkoväki noudattaa tällä kertaa akateemista varttia saapumisessaan, sillä väkeä saapui lisää juhlan jo alettua.

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?