Toimittaja: Kaisu Niska

Peräpohjolan Poropojat melkein täydessä joukkuevahvuudessaan.

YLITORNIO – Reilun viikon päästä, 28.–29.8. Ylitornion jäähallilla käydään SM-tason ottelut Suomen ballhockey-joukkueiden paremmuudesta. Kilpailujen järjestäjänä toimii ylitorniolainen Peräpohjolan Poropojat, jolle SM-kisojen järjestäminen on vain alkusoittoa vielä isommille kisoille.

SM-peleihin on ilmoittautunut kahdeksan joukkuetta, mikä on Poropoikien rahastonhoitaja-manageri Johannes Pukeman mielestä maksimi joukkuemäärä kaksipäiväisissä kilpailuissa.

– Tämänhetkinen tilanne mietityttää, totta kai, mutta uskomme vahvasti, että pelit saadaan pelattua, Pukema sanoo.

Kisoihin tulevia joukkueita on ohjeistettu, että kukaan ei tule kisoihin, jos tuntee koronaan viittaavia oireita. Tämä koskee niin pelaajia kuin joukkueiden johtohenkilöitä.

Joukkueita on tulossa eri puolilta Suomea.

– Pelaajat eivät voi käyttää maskia peleissä ja lähikontaktiakin tulee. Ketään pelaajaa ei tietenkään pakoteta kisoihin meidän joukkueessa eikä toivottavasti muissakaan joukkueissa.

Poropojat ovat kuitenkin kovasti innoissaan tulevasta SM-turnauksesta, jolle ballhockey-liitto on antanut siunauksensa.

– Ne tulevat olemaan kaksi hyvin pitkää ja raskasta päivää. Lauantai-iltana kaikki ovat varmasti fyysisesti poikki, Johannes Pukema ennustaa.

Lue lisää Meän Tornionlaakson näköislehdestä sivulta 12.

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?