Toimittaja: Minna Siilasvuo

Edit Harila, Roman Guevara Mäki ja Onni-Severi Saarenkangas saivat tunnustuksen suorittamastaan perusopetuksen ensimmäisestä tasosta.

PELLO – Viime viikon torstaina Lapin musiikkiopiston Pellon toimipisteen oppilaat ottivat opettajansa Natalia Rybinan kanssa seurakuntakodilla hyvitystä koronakevään peruutusten aiheuttamista pettymyksistä.

Konsertteja ei voinut pitää, opinto-ohjelmaan kuuluvat esiintymistilaisuudet valuivat hukkaan eikä edes saavutettuja opintosuorituksia voinut juhlia kunnolla.

– Osa oppilaista ei päässyt nyt osallistumaan konserttiin, mutta oli mukava huomata, että kesän aikana soittamista ja harjoittelua ei ole unohdettu, vaan saimme konsertin kokoon, Natalia iloitsi.

Illan konsertti alkoi Natalian itsensä esittämällä Borodinin Nocturnella, ja siitä jatkoivat pienimmät oppilaat, Koivumaan sisarukset. Aino soitti tutun lastenlaulun Maijall’ oli karitsa, Aatos tempaisi äitinsä Hanna-Marian kanssa Linjurissa ja Armas viimeisteli sisarusten ohjelman Louhoksen kappaleella Fanfaarit.

Edit Harila soitti Mozartin Turkkilaisen marssin ja Rameaun Tamburiinin. Viimeisenä numerona hän esitti Natalian säestämänä Vähtärin kappaleen Sadetta ja aaltoja.

Lue lisää Meän Tornionlaakson näköislehdestä sivulta 2.

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?