raitti_logo-600.png

Kenelle?

Sinulle joka haluat lukea lehtemme kätevästi tabletilla tai älypuhelimella. Raitti-sovelluksella voit lukea uusimman rikastetun näköislehtemme heti kun se ilmestyy. Sovelluksella voit lukea myös aiempia numeroita.

Paljonko käyttö maksaa?

Raitti-sovellus on ladattavissa ilmaiseksi ja sitä kautta pääsee näkemään ilmaisen sisältömme. Näköislehden lukeminen Reitti-sovelluksen kautta edellyttää voimassaolevan paperi- tai näköislehden tilauksen.

Mitä laitteita Raitti tulee?

Raitti toimii Applen iPhone ja iPad -laitteissa ja sekä Android käyttöjärjestelmällä varustetuissa puhelimissa ja tableteissa.

Sovelluksen käyttöjärjestelmävaatimuksena vähintään Applen iOS 10.0 ja Androidissa 5.0.
1.

Hanki Raitti-tunnukset

Raitti-tunnuksilla voit lukea näköislehdemme ja se vaatii, että sinulla on voimassa oleva lehtitilaus. Raitin käyttäjätunnuksena toimii asiakasnumerosi ja salasana on postinumerosi, jotka voit tarkistaa laskustasi.
2.

Lataa Raitti

Lataa ja asenna ilmainen Raitti-sovellus laitteeseesi Applen App Storesta tai Googlen Play kaupasta. Kauppasovellus löytyy oman laitteesi sovelluksista ja voit etsiä Raitti-sovelluksen kirjoittamalla kaupan hakukenttään sanan Raitti.

Jos olet luet tätä sivua jo laitteellasi pääset lataukseen suoraan myös alapuolisilla painikkeilla.
3.

Aloita käyttö

Avaa sovellus.
Klikkaa yläreunan valikkokuvaketta ja kirjaudu sisään tilaajatunnuksillasi, eli asiakasnumerolla ja salasanaksi tulee postinumerosi.
Aseta valikosta sovelluksen oletusnäkymäksi Meän Tornionlaakso logoamme klikkaamalla, niin pääset jatkossa suoraan lehtemme näkymään.
Älä kirjaudu sovelluksesta ulos, niin sinun ei tarvitse kirjautua sisään enää seuraavalla kerralla.
4.

Näit luet digilehteä

Pääset lukemaan digilehtiä sovelluksen ”Lehdet”-välilehdeltä. Valitse haluamasi lehden numero ja avaa se napauttamalla.

Siirry sivulta toiselle pyyhkäisemällä ruutua vaakatasossa tai napauttamalla nuolia.

Avaa jutut erilliseen lukuruutuun napauttamalla otsikkoa.

Rikastetut sisällöt välähtävät kirkkaina kääntäessäsi uuden sivun. Napauta välähdyksiä ja ylläty!

Sulje lehti napauttamalla yläreunasta ”Takaisin”.
Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?