Tilaus- ja toimitusehdot

Voimassa 20.3.2018 alkaen. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Toimitusehtojen soveltaminen

Näitä ehtoja sovelletaan asiakkaan ja Tornionlaakson Kustannus Oy:n (myöhemmin myyjä) välisessä kaupankäynnissä, joka tapahtuu nettikaupassa tai muuna toimitusmyyntinä. Toimitusehdot ovat nähtävissä Internetissä

Hinnat

Hinnat ilmoitetaan sisältäen lainmukaisen tuoteelle määritellyn arvonlisäveron. Hinnat ovat aina verollisia. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ja niitä voidaan tarkistaa päivittäin.

Tilaus

Tilaus tulee sitovaksi kun myyjä on vastaanottanut ja vahvistanut tilauksen.

Toimitus ja laskuttaminen

Tilauksen vahvistamisen jälkeen myyjä lähettää tuotteen asiakkaalle. Lähetyksen mukana seuraa lasku, jossa on 14 vuorokautta maksuaikaa.

Viivästyminen

Ostajan ja myyjän on välittömästi ilmoitettava toisille osapuolelle, mikäli tilauksen toimitusta tai maksua uhkaa viivästyminen.

Toimitustapa

Tuotteet toimitetaan postitse, ellei asiakkaan kanssa ole muuta sovittu.

Toimituskulut

Toimituksen hinta perustuu tuotteiden painoon ja nettikauppasovellus laskee sen automaattisesti. Toimitusmaksun suuruus on asiakkaan tiedossa ennen tilauksen lähettämistä.

Tavaran tarkastaminen ja palautukset

Asiakkaan on välittömästi toimituksen tapahduttua tutustuttava tuotteeseen ja tarkistettava mahdolliset virheet ja puutteellisuudet sekä ilmoitettava havaituista virheistä ja puutteista myyjälle. Myyjän vastuu tuotteen virheestä rajoittuu ensisijaisesti sen vastuulla olevan virheen korjaamiseen tai virheettömän tavaran toimittamiseen. Myyjä ei vastaa asiakkaan tai myyjästä riippumattomien kolmansien osapuolien aiheuttamista virheistä.

Kuluttajakaupassa noudatamme kuluttajasuojalain mukaista 14 vrk palautusoikeutta. Palautuksesta on aina sovittava myyjän kanssa.

Tavara on palautettava 14 päivän kuluessa vastaanottopäivästä, ellei muuta sovita. Palautuksen mukana pitää aina olla ostoksen yhteydessä saamanne toimitus-/laskukopio. Asiakas maksaa palautuksen lähetyskulut.

Kustannukset, vahingonkorvaus ja välilliset vahingot

Myyjän vastuuseen ja vahingonkorvausvelvollisuuteen sovelletaan kuluttaja-asiakkaan tekemissä tilauksissa kuluttajansuojalain säännöksiä myyjän vastuusta. Myyjän vastuu on enintään Suomen pakottavan lainsäädännön mukainen. Myyjä ei ole velvollinen korvaamaan tuotteista tai toimituksen viivästymisestä mahdollisesti aiheutuneita välillisiä vahinkoja tai kustannuksia.

Riitatapaukset

Myyjän ja asiakkaan välistä sopimusta koskeviin mahdollisiin riita-asioihin sovelletaan Suomen lakia. Kuluttajalla on lisäksi oikeus saattaa riita kuluttajavalituslautakunnan käsiteltäväksi.

Ylivoimainen este eli force majeure

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

Sopimusehtojen muuttaminen

Myyjällä on oikeus muuttaa näitä ehtoja, ilmoittamalla asiasta asiakkaalle kirjeitse, puhelimitse, sähköpostilla tai ilmoittamalla asiasta yrityksen tai nettikaupan sivustolla.

Myyjän tiedot

Tornionlaakson Kustannnus Oy
Y-tunnus: 2204551-7
Alkkulanraitti 48
95600 Ylitornio

Puhelin: 020 743 3210
Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Kotisivu: tornionlaakso.net

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?